Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Bodrum Turgutreis'te yeni aldıkları yazlıklarında objektiflere yansıdı. Koltuk takımlarının rengini belirlemeye çalışan Fahriye Evcen, kararsız kalınca eşi Burak Özçivit'ten yardım istedi. Bölgedeki emlak piyasasına göre yapılan hesaplamalar, evin değerinin dudak uçuklattığını gösteriyor.

Sette Başlayan Aşk, Evlilikle Taçlandı

Sette başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. Popüler çift, 2019'da Karan, 2023'te ise ikinci oğulları Kerem'in doğumuyla büyük mutluluk yaşadı.

Bhgfds I5Ft

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Gayrimenkul Yatırımı

Rol aldıkları projelerde büyük ses getiren ve servetleriyle sıkça magazin gündemine gelen ikili, kazançlarını daha çok gayrimenkul ve araç alarak değerlendiriyor. Özçivit ve Evcen, bir kez daha ev sahibi oldu.

Bodrum'da Yazlık Aldılar

Posta gazetesinin haberine göre, Bodrum Turgutreis'te yeni aldıkları yazlıkta objektiflere yansıyan oyuncular, evin her şeyiyle kendileri ilgilendi. Çift, ustalarla bol bol fikir alışverişinde bulundu.

Koltuk Rengi Seçimi

Balkonlarına aldıkları köşe takımını 3-4 defa oturarak kontrol eden çift, koltuk takımlarının rengini belirlemeye çalışırken Fahriye Evcen, kararsız kalınca Burak Özçivit'ten yardım istedi.

Havuzlu Villa

Yaklaşık iki saat kaldıkları yeni evlerinde keyifli oldukları görülen oyuncu çift, daha sonra oradan ayrıldı. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in yeni yazlıklarının büyük bir bahçesi, balkonu ve havuzu bulunuyor.

Evin Değeri Dudak Uçuklattı

Ünlü çiftin yeni yuvalarının olduğu bölgede, yazlık fiyatları 30-50 milyon TL arasında değişiyor. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bu yatırımının değeri, bölgedeki emlak piyasasına göre oldukça yüksek.

Editör: Zeliha YAKUT