Türkiye'de ve uluslararası arenada tanınan ünlü oyuncu Burak Özçivit, katıldığı son davette ilginç bir olay yaşadı. Özçivit, hayranlarıyla fotoğraf çektirirken bir kadın hayranının kendisiyle kalp yapma isteğini reddettiği anlar dikkat çekti.

Ünlü Oyuncunun Reddi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Burak Özçivit, son olarak bir davete katılarak hayranlarıyla bir araya geldi. Davet sırasında sıra sıra fotoğraf çektiren Özçivit'in yanına gelen bir kadın hayranı, ellerini birleştirerek kalp yapma isteğinde bulundu. Ancak ünlü oyuncu, bu isteği kibarca reddetti. Kadın hayranı, isteği geri çevrilince hüzünlü bir şekilde uzaklaştı. Özçivit'in bu tavrı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Tarzıyla ve Başarısıyla Dikkat Çeken Oyuncu

Dünya çapında yer alan açılış ve davetlerde sık sık boy gösteren Burak Özçivit, hem oyunculuk performansıyla hem de tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle fotoğraf çektirirken ellerini cebinden çıkarmaması da dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun bu tutumu, hem hayranları hem de medya tarafından merak konusu oldu.

Editör: Havva Andırır