Bülent Ersoy'un eski eşi Cem Adler KİMDİR, aslen nereli, kaç yaşında?

Cem Adler, 1980 yılında İzmir'de doğmuş ve genç yaşta İstanbul'a taşınmış bir isimdir. Adler, dört kişilik bir ailenin büyük oğlu olarak dünyaya gelmiştir ve hayatının ilk yıllarını İzmir'de geçirmiştir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Adler, burada ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile tanışmış ve henüz 19 yaşındayken onunla evlenmiştir.

Bülent Ersoy Cem Adler

Bülent Ersoy'un eski eşi Cem Adler'le Ne Zaman Evlenmişti?

1998 yılında gerçekleşen evlilikleri, magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Özellikle Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiği bir dönemde gerçekleşen bu birliktelik, kamuoyunun ve medyanın ilgisini çekmişti. Ancak evlilikleri yasal olarak tanınmamış ve çift, sadece nikah kıydıklarını belirtmişti.

Bülent Ersoy Cem Adler Evliliği211

Bülent Ersoy ve Cem Adler Ne Zaman Boşandı?

İki yıl süren evliliklerinin ardından Adler ve Ersoy, 2000 yılında boşanma kararı almıştır. Boşanmanın ardında Cem Adler'in Bülent Ersoy'u aldattığı iddiaları yer almış ve Ersoy, bu iddiaları doğrulamıştır. Adler, boşandıktan sonra medya dünyasından uzaklaşmış ve sessiz bir hayat sürmüştür. Ancak zaman zaman annesi ile birlikte televizyon programlarına katılarak evlilik süreci hakkında açıklamalarda bulunmuştur.

Bülent Ersoy Cem Adler Evliliği0101

Bülent Ersoy'un eski eşi Cem Adler Tekrar Evlendi mi?

2002 yılında, bir tur şirketinden bilet alırken tanıştığı Şehraman Sayılıtan ile ikinci kez evlenmiştir. Çift, bu evliliklerinden bir oğulları olmuş ancak bir süre sonra boşanmışlardır. Adler, daha sonra Pınar Hanım ile tanışmış ve 2013 yılında onunla üçüncü kez evlenmiştir. İkinci evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayan Adler, şu anda İzmir Göztepe'de eşiyle birlikte sakin bir yaşam sürmektedir. Çiftin bir kız çocukları bulunmaktadır.

Bülent Ersoy'un eski eşi Cem Adler Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Magazin dünyasından uzaklaşan Cem Adler, şu anda bir pazarlama şirketinde çalışmaktadır ve işine, ailesine önem vermektedir. Adler, geçmişteki ünlü evliliğiyle anılsa da şimdilerde daha sakin ve özel bir yaşam tercih etmektedir.

Cem Adler kaç yaşında ve nereli?

Cem Adler, 1980 doğumlu olup İzmir'de doğmuştur. Şu anda 43 yaşındadır.

Cem Adler kaç kez evlenmiştir ve kimlerle?

Adler, üç kez evlenmiştir. İlk eşi ünlü sanatçı Bülent Ersoy, ikinci eşi Şehraman Sayılıtan ve üçüncü eşi Pınar Hanım'dır.

Ünlü Oyuncu Yüsra Geyik'ten Bikinili Pozlar ile Tatil Pozları Beğeni Topladı! Ünlü Oyuncu Yüsra Geyik'ten Bikinili Pozlar ile Tatil Pozları Beğeni Topladı!

Cem Adler'in boşanma süreçleri nasıl gelişti?

Adler, ilk evliliğinden sonra birkaç kez boşanmış ve hayatına yeni bir yön vermeye çalışmıştır.

Cemadler

Cem Adler'in şu anki mesleği nedir ve nerede yaşamaktadır?

İzmir Göztepe'de yaşayan Adler, bir pazarlama şirketinde çalışmakta ve ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürmektedir.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım