Kanal D'nin sevilen dizisi "Taş Kağıt Makas"ta Azad karakterine hayat veren Aytaç Uşun, dizinin önemli karakterlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Azad, Fecir Emirkıran'ın kuzeni olarak dizinin dinamiklerine entegre olmuş bir karakterdir. Fecir'le birlikte hapise atılan Azad, sonrasında çeşitli olaylarla dizinin merkezinde yer almaya devam ediyor. Karakterinin derinliği ve gizemi, dizinin izleyicileri tarafından merakla takip ediliyor.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Aytaç Uşun Kimdir?

Aytaç Uşun, 1990 yılında İstanbul'da doğmuş bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Tam adı Ertuğrul Aytaç Uşun olan oyuncu, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Aytaç Uşun'un oyunculuk kariyeri, 2014 yılında "Doksanlar" dizisinde Ozi karakteriyle başlamıştır. Bu dizideki performansı ile geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çekmiştir. 2017 yılından itibaren "Çukurdakiler" dizisinde Meke karakterini canlandırarak başarılı bir performans sergilemiştir. Bu rolüyle de adından söz ettiren Uşun, ardından birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Editör: Havva Andırır