Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... dizisi, bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Başrollerinde Cemre Baysel ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı dizi, dramatik ve duygusal bir hikaye sunuyor. İşte dizinin konusu, oyuncu kadrosu, karakterleri ve çekim yerleri hakkında detaylar...

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... Dizisinin Konusu Nedir?

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... dizisi, küçük yaşta annesini kaybeden ve babasıyla tek başına kalan Leyla'nın hayatını konu alıyor. Leyla’nın dünyası, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur ve üvey annesi Nur tarafından terk edilir. Yıllar sonra Leyla, kendisine yapılanların intikamını almak amacıyla geri döner. Dizi, Leyla'nın üvey annesi ile olan mücadelesini ve bu süreçte aşk ve adalet arayışını ekranlara taşıyacak.

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... Oyuncu Kadrosu ve Karakterler Kimler?

Dizinin başrollerinde Cemre Baysel Leyla karakterini canlandırırken, Alperen Duymaz ise Civan karakteriyle ekranlarda olacak. Gonca Vuslateri Nur karakteriyle, Yiğit Kirazcı Mali karakteriyle dikkat çekecek. Ayrıca, Halil İbrahim Ceylan Tufo karakterini, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant, Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt de dizinin geniş oyuncu kadrosunda yer alıyor.

66E137E22524D734D964A09E

Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... Dizisi Uyarlandı mı?

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... dizisi, Brezilya'da yayınlanan ve tüm Latin Amerika'da büyük ilgi gören Avenida Brasil dizisinden uyarlandı. Brezilya yapımı dizinin etkileyici hikayesi, Türk ekranlarına uyarlanarak benzer bir başarı yakalamayı hedefliyor.

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekimleri, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde gerçekleştiriliyor. Özellikle Sarıyer bölgesinde yoğunlaşan çekimler, dizinin atmosferini ve mekânlarını destekleyici bir fon sunuyor.

Editör: Mehmet Çetil