Hollywood'un ünlü yıldızlarından Sharon Stone, bu yıl Altın Küre tarafından ilk kez verilen ‘Global İkon Ödülü’nü almak üzere Türkiye’ye gelmişti. İstanbul’daki ziyaretinin ardından Bodrum’a geçen Stone, tatil sırasında yaşadığı talihsiz bir kazayla gündeme geldi. Stone, sosyal medya üzerinden gözündeki morluklarla ilgili açıklamada bulundu.

Kazanın Detayları Nedir?

Sharon Stone, Bodrum tatilinde geçirdiği kazanın ardından sosyal medya hesaplarından gözündeki morluğu gösteren bir fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine kazanın detaylarını şu şekilde açıkladı: "Gecenin bir yarısı tuvalete gitmek için kalktım ve nerede olduğumu fark edemeden yüzümü mermere çarptım. Kimse bana bir şey yapmadı ve gayet iyiyim. Gözüm iyileşiyor."

66Ac98C7481B65014B08Dd45

Sharon Stone’un Bodrum’a Yolculuğu Nasıl Geçti?

Sharon Stone, Türkiye ziyaretine İstanbul’dan başladı ve ardından 15 valizle Bodrum’a geçti. Özel jetle Bodrum’a iniş yapan Stone, havalimanında çiçeklerle karşılandı. İlk izlenimlerini paylaşırken, İstanbul ve Bodrum’un kendisine harika anılar sunduğunu belirtti. Ancak, tatilinin keyfi talihsiz bir kaza nedeniyle gölgede kaldı.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

66Ac98D5481B65014B08Dd47

Kazanın Ardından Stone’un Açıklamaları Ne Yönündeydi?

Stone, yaşadığı kaza hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, moraran gözünün nedenini anlattı ve "Seyahatimde gittiğim her yerde çok güzel karşılanıyorum ve harika vakit geçiriyorum. Gözüm iyileşiyor. Siz bir de mermer zeminin halini görün!" şeklinde yorumda bulundu.

Editör: Havva Andırır