Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü? Konuşanlar Hasan Can Kaya'nın halası kimdir, neden öldü?

Bodrum'un eşsiz güzellikleriyle öne çıkan Mezra, yaz aylarında gerçekleştireceği büyüleyici konser serisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yeşil bahçeleriyle ünlü Mezra, tatilciler için unutulmaz bir müzik ve eğlence deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Bu yazın en gözde etkinliklerinden biri olan Mezra'da yıldızlar geçidi, müzik tutkunları için bir buluşma noktası haline geliyor.

Mezra Da Yildizlar Gecidi S C Bjp

Mezra'nın yemyeşil bahçelerinde gerçekleşecek olan yaz konserleri için geri sayım başladı. Tatilciler, adeta bir yıldızlar geçidine dönüşecek bu etkinliklerde müziğin keyfini doyasıya çıkaracaklar.

02 576

Konser serisinin ilk gecesi, 15 Haziran'da Saran Bilgi ile başlayacak ve ardından ünlü sanatçılar sahne alacak.

Mezra Da Yildizlar Gecidi Dw3 L E

Mezra'da gerçekleşecek konserlerde, müzikseverler Rafet El Roman, Fettah Can, Ayşegül Aldinç, Burak Kut, Begüm Obiz, Özlem Başar ve Ege gibi ünlü isimlerin performanslarıyla unutulmaz bir müzik şöleni yaşayacaklar. İşte bu muhteşem müzik şöleninin programı:

20082023172724 101Be9Ae228Afe210

15 Haziran: Saran Bilgi
16 Haziran - 1. Gün: Begüm Obiz
17 Haziran - 2. Gün: Rafet El Roman
18 Haziran - 3. Gün: Ayşegül Aldinç
19 Haziran - 4. Gün: Fettah Can
20 Haziran: DJ Ayhan Kıray
21 Haziran: Burak Kut
22 Haziran: Özlem Başar

C0E117H X U A Ac C V E.jpglarge
Bodrum'da müziğin ve eğlencenin doruklarına çıkmak isteyen herkesi Mezra'ya bekliyoruz! Bu muhteşem etkinliklerle dolu yaz akşamlarında unutulmaz anlar yaşamak için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Editör: Ali Çakar