Bahar dizisinin Aziz Uras karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu, geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisine yönelik darp iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak bu iddiaları yalanlayan oyuncu, son zamanlarda yeni bir ilişkiye adım attı. Katıldığı bir etkinlikte ilk kez el ele görüntülenen Demircioğlu'nun yeni sevgilisi Ecem Özkaya'nın paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Demirhan Demircioğlu'nun Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

Bahar dizisindeki performansıyla tanınan Demirhan Demircioğlu, geçtiğimiz günlerde yaşadığı özel hayatla ilgili gündeme gelmişti. Eski sevgilisiyle yaşadığı iddialarla manşetlere çıkan oyuncu, daha sonra bu iddiaları yalanlamıştı. Ancak sessizliğini bozduğunda yeni bir ilişkiye başladığını da açıkladı.

(1)-8

Demirhan Demircioğlu'nun yeni sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendiği etkinlik, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü çiftin samimi görüntüleri, hayranlarını şaşırtırken, Ecem Özkaya'nın bu anıyı sosyal medyada paylaşmasıyla birlikte olay daha da geniş kitlelere yayıldı.

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak? Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak?

-19

Özkaya'nın paylaştığı fotoğrafta Demircioğlu'nun sevgilisi de yer alıyor ve bu durum merak uyandırdı.
Bahar dizisindeki oyuncular arasında yakın bir ilişki olduğu bilinen Demircioğlu'nun yeni sevgilisi  stilist Melis Uzunoğlu ile ilk kez görüntülendi.


 

Editör: Havva Andırır