Bahar, hangi kanalda yayınlanıyor?

Bahar adlı yeni dizinin okuma provasından ilk kareler! - Bahar dizisi

İlk bölümünden itibaren izleyicilerine keyifli bir akşam yaşatan Bahar dizisi, Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Bahar dizisinde hangi oyuncular oynuyor?

Bahar dizisi konusu nedir? Bahar dizisi ne zaman başlıyor? Bahar dizisinin  oyuncuları kimler? - Yaşam Haberleri

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam ve Hatice Aslan'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Bahar, geçtiğimiz günlerde sete çıktı. Hastalıkla mücadele eden Bahar'ın hikayesi anlatılıyor.

10. bölümde neler yaşandı?

Bahar 10. Bölüm - YouTube

BAHAR EVGAR MAKYAJSIZ HALİ || Bahar dizisiyle parladı, son halini görenler mest oldu! BAHAR EVGAR MAKYAJSIZ HALİ || Bahar dizisiyle parladı, son halini görenler mest oldu!

Bahar'ın 10. Bölümünde; Timur ve Bahar'ın ilişkisi herkes tarafından öğrenilir. Rengin yaşadığı hayal kırıklığıyla kendisi ve Parla için doğru olanı yapmaya uğraşır. Evren hastaneye gelen çekim ekibi sayesinde ağır bir yükün altına girer, Bahar için bu yükü kaldırmaya karar verir ve Timur'u uyarır. Çekim ekibi hastanenin tuhaf anlarına şahit olur. Timur ailesiyle arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken Bahar herkes için çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.

Yeni fragmanı yayınlandı mı ? 

Bahar 11. Bölüm Fragman

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam ve Hatice Aslan'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi, Bahar'ın 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. 

Fragmanı izlemek için tıklayın