Romantik komedi türündeki "Babamın Damadı" filminin başrollerinde Sera Kutlubey ve Mustafa Mert Koç yer alıyor. Sera Kutlubey, Dicle karakterini canlandırırken, Mustafa Mert Koç ise Fırat rolünü üstleniyor. Filmde ayrıca Turgut Tunçalp (Bedri), Nilüfer Açıkalın (Zeynep), Yeşim Salkım (Serpil), Ebru Cündübeyoğlu (Neriman), Hakan Yılmaz (Kadri) ve Özgün Çoban (Serhat) gibi önemli isimler de rol alıyor.

Sera Kutlubey, İstanbul’da doğmuş ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olarak oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Babamin Damadi Filmi Oyuncu Kadr

Mustafa Mert Koç ise Ankara doğumlu olup, oyunculuk eğitimini Los Angeles'ta almıştır. Diğer oyuncular da çeşitli televizyon dizileri ve sinema projelerinde tecrübeleriyle tanınmaktadır.

Mustafa Mert Koc Babamin Damadi

Babamın Damadı Filminin Konusu Nedir?

Fırat Erez’in yazıp senaryosunu üstlendiği "Babamın Damadı", romantik komedi türünde bir yapımdır. Ancak filmin detaylı konusu hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Filmin hikayesinin ayrıntıları hakkında bilgi edinildiğinde, sayfamızda güncelleme yapılacaktır.

Babamın Damadı Filmi Nerede Çekiliyor?

"Babamın Damadı" filminin çekimleri, 25 Temmuz 2024 tarihinde başlamış olup Muş ilinde gerçekleştirilecektir. Özlem Gürbir tarafından oyuncu seçmeleri yapılan filmin çekimlerinin Muş’ta yapılması, bölgenin doğal güzelliklerini ve kültürel dokusunu filme yansıtma amacı taşıdığı belirtilmiştir.

Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Filmin vizyon tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. "Babamın Damadı"nın vizyon tarihi kesinleştiğinde, bu bilgiler sayfamızda güncellenerek sinema severlerle paylaşılacaktır.

Babamın Damadı Filminin Yönetmeni Kimdir?

"Babamın Damadı" filminin yönetmen koltuğunda A. Taner Elhan oturmaktadır. Elhan, önceki projelerinde başarılı yönetmenlik performanslarıyla tanınmıştır. Acı Aşk, Küçük Sırlar, Kavak Yelleri, Kadın İşi Banka Soygunu, Sevgili Komşum, Güneşin Oğlu ve Aşk Sana Benzer gibi yapımlarda yönetmen olarak görev almıştır.