Astrolog Meral Güven'in Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı öngörüsü tartışma yarattı. Güven'in yaşamı ve kökeni merak konusu haline geldi. İşte, "Fenerbahçe şampiyon olacak" iddiasında bulunan astrologun detayları...

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Meral Güven Kimdir?

Kayseri doğumlu olan Meral Güven, 5 Nisan 1984 tarihinde dünyaya geldi. 12 yaşından itibaren astrolojiyle ilgilenmeye başlayan Güven, sosyal medyada ve özellikle YouTube platformunda astrolojiyle ilgili içerikler paylaşmaktadır.

"Fenerbahçe Şampiyon Olacak" Diyerek Gündeme Oturan Astrolog

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını öne süren Meral Güven'in tahminleri, Galatasaray'ın ligi zirvede bitirmesiyle tartışma konusu oldu. Güven, son dönemde yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarıyla dikkat çekmektedir.

Neler Yaşandı?

Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından Meral Güven'in attığı tweetler ve yaptığı canlı yayınlar büyük yankı uyandırdı. Taraftarları hedef alan ve küfürlü ifadeler kullanan Güven, sosyal medyada geniş kitlelerce eleştirildi.

Editör: Zeliha YAKUT