Antalyaspor, Profesyonel ve U19 takımlarının 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında giyecekleri forma, antrenman ve kamp ürünleri için Samuray Sport firmasıyla anlaşarak Adidas markasıyla önemli bir işbirliğine imza attı.

Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Uzun Yıllar Boyunca Uyumlu Bir İşbirliği Hedefi

Antalyaspor Kulüp Başkanı Sinan Boztepe, Samuray Sport sahibi Fatih Yoldaş ve Adidas Türkiye Futbol Direktörü Sertan Kutval'ın katıldığı imza töreninde, bu işbirliğinin kulüpte büyük bir heyecan yarattığını belirtti. Boztepe, "Uzun süren görüşmelerimiz sonunda Samuray firması ve Adidas ile anlaşma noktasına geldik. Bu anlaşma bizde heyecan yarattı. İlgilerinden ötürü Samuray Sport ve Adidas ailesine çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir birlikteliğimiz olacak. Umarım sadece iki yıl değil, uzun yıllar boyunca uyumlu bir şekilde çalışırız," dedi.

Antalyaspor ve Adidas Arasında Heyecan Verici İşbirliği

Samuray Sport sahibi Fatih Yoldaş, Antalyaspor'u Adidas ile buluşturmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Yoldaş, "Süper Lig’in en gözde kulüplerinden Antalyaspor'u Adidas ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Antalyaspor’u Avrupa kupalarında görme arzusuyla bu imzayı atıyoruz. İnşallah iki sezon boyunca güzel işlere imza atacağız," açıklamasında bulundu.

Adidas Türkiye Futbol Direktörü Sertan Kutval ise markalarının Antalyaspor’a şans getirmesini temenni ederek, "Marka olarak Antalyaspor ile birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Dünyanın en iyi futbol markasıyız ve iki taraf için de güzel bir birliktelik olacağına inanıyorum," ifadelerini kullandı.

İmza Töreni ve Gelecek Planları

İmza töreni, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Antalyaspor ve Adidas arasındaki bu işbirliği, kulübün profesyonel ve U19 takımlarının yeni sezonda Adidas kalitesiyle sahaya çıkmasını sağlayacak. İki taraf da uzun vadeli ve verimli bir işbirliği hedefliyor.

Editör: Zeliha YAKUT