Panathinaikos – Olympiakos CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Panathinaikos – Olympiakos nereden izlenir? Panathinaikos – Olympiakos CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Panathinaikos – Olympiakos nereden izlenir?

Bayern Münih'in sol bek oyuncusu Alphonso Davies, futbol kariyerinde önemli bir dönemeç yaşadı. 02 Kasım 2000 doğumlu olan genç yıldız, 183 cm boyunda ve 75 kilogram ağırlığındadır. Sol ayağını etkili bir şekilde kullanan Davies, kariyerine MLS ekiplerinden Vancouver Whitecaps'te başladı.

Davies'in adı Türkiye'de de sıkça duyulmuştu. Beşiktaş'ın ilgisini çeken genç yetenek, bir dönem siyah beyazlı takıma transfer olma ihtimaliyle anılmıştı. Ancak sonunda Bayern Münih, Davies'i kadrosuna kattı ve genç oyuncu burada hızla yükselişe geçti.

DÜNYA GÜNDEMİNDE YÜKSELEN İSİM: ALPHONSO DAVİES

Alphonso Davies, Bayern Münih formasıyla özellikle hızı ve teknik yetenekleriyle dikkat çekiyor. Son olarak oynanan maçta attığı golle adından söz ettiren genç yıldız, bu golle Dünya gündeminde bir numaraya oturdu. Davies'in başarısı, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve genç yeteneğin geleceği merak konusu oldu.