Al HilalAl Ain Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Tarih: 23 Nisan 2024 Salı
Saat: 21:00
Yer: Kingdom Arena, Suudi Arabistan
Yayın Kanalı: Spor Smart

Al Hilal – Al Ain Maçında Her İki Takım da Zafere Ulaşmak İstiyor

Suudi Arabistan'ın güçlü ekibi Al Hilal, rakibini yenerek finale yükselmek istiyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain ise deplasmandan galibiyetle dönerek final yolunda avantaj yakalamayı hedefliyor.

Al Hilal, AFC Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Al Ain'i konuk ediyor. Kingdom Arena'da 23 Nisan Salı günü saat 21:00'de başlayacak mücadele, Spor Smart'ta canlı yayınlanacak.

Al Hilal – Al Ain Maçının Önemi

Bu maç, AFC Şampiyonlar Ligi'nin en önemli maçlarından biri olarak nitelendiriliyor. Kazanan takım, finalde Japonya'dan Urawa Red Diamonds veya Güney Kore'den Jeonbuk Hyundai Motors ile karşılaşacak.

Al Hilal – Al Ain Teknik Direktörlerin Yorumları

Al Hilal Teknik Direktörü Ramon Diaz, "Rakibimiz çok güçlü bir ekip. Bu nedenle zor bir maç olacak. Ama biz kazanmaya odaklıyız." dedi.

Al Ain Teknik Direktörü Hernan Crespo ise "Deplasmanda kazanmak kolay olmayacak. Ama biz imkansızın peşindeyiz." şeklinde konuştu.

Luton Town - Everton Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024) Luton Town - Everton Canlı İzle, ŞİFRESİZ, Taraftarium24, Justin TV İzleme Seçenekleri (03 Mayıs 2024)

Al Hilal – Al Ain Takımlarının Muhtemel 11'leri

Al Hilal: Al Owais; Al Dawsari, Jang Hyun-soo, Gomis, Abdulhamid; Kanno, Cuellar; Vietto, Marega, Ighalo

Al Ain: Khalid Al Hassani; Al Ahmed, Al Ainbusi, Al Khamis, Yousef; Omar, Camara; Yildiz, Labba, Jaber