Akın Akınözü'nün Büyük Kaybı

Türk dizi ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nü kaybetmenin derin acısını yaşıyor. Uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşen Özlem Akınözü, 59 yaşında hayata veda etti. Bu üzücü haberi, Özlem Akınözü'nün kurucularından olduğu yardım derneği sosyal medya hesabından duyurdu. Akın Akınözü, annesinin vefatının ardından duygusal bir mesaj paylaşarak hislerini ifade etti.

Akin Akinozu Annesinin Cenaze To

Duygusal Mesajıyla Veda Etti

Akın Akınözü, annesine olan sevgisini ve kaybının yarattığı derin boşluğu şu sözlerle dile getirdi: "Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim... Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz 'ÖZLEM'."

Hercainin Mirani Akin Akinozu A

Cenaze Töreni

Özlem Akınözü için düzenlenen cenaze töreni, Vadistanbul Camii'nde gerçekleştirildi. Törene katılan Akın Akınözü, annesini son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarını tutamadı. Akınözü'nü bu acı gününde oyuncu dostları da yalnız bırakmadı. Özlem Akınözü, Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

7 1721476415

Özlem Akınözü Kimdir?

1964 yılında Ankara'da doğan Özlem Akınözü, usta oyuncu Süreyya Arın'ın kızıdır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Akınözü, TRT'nin ilk spikerlerinden biri olarak İpek Yolu ve birçok belgeselde seslendirme yaptı. 2003 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim CD'lerinin seslendirme işlerini üstlenen Akınözü, "Sensiz Olmuyor", "Sahte Prenses", "Dicle", "Tek Türkiye", "Karagül", "Zeytin Tepesi", "Payitaht Abdülhamit" ve "Deliha 2" gibi birçok yapımda rol aldı.

Kötü Kan' Bu Akşam Başlıyor: Ertan Saban ve Damla Sönmez Dizinin Aksiyon Dolu İçeriği ve Karakterleri Hakkında Ne Dedi? Kötü Kan' Bu Akşam Başlıyor: Ertan Saban ve Damla Sönmez Dizinin Aksiyon Dolu İçeriği ve Karakterleri Hakkında Ne Dedi?

6C Sby1B6Fl O9G X J I Ka8D1Ubuw X0Mxtb-2

Anneye Duyulan Sonsuz Özlem

Akın Akınözü'nün annesine duyduğu derin sevgi ve özlem, onun veda mesajında açıkça görülüyor. Annesinin vefatıyla birlikte hayatının büyük bir parçasını kaybeden Akınözü, duygusal mesajıyla birçok kişinin kalbine dokundu. Bu zor günlerinde sevenlerinin desteğiyle ayakta kalmaya çalışan sanatçı, sosyal medya hesaplarını karartarak yasını ifade etti.

I (1)-30

Özlem Akınözü'nün vefatı, ailesi ve sevenleri için büyük bir kayıp oldu. Akın Akınözü, annesine duyduğu sevgi ve özlemi, paylaştığı duygusal mesajla dile getirerek, annesinin anısını yaşatmaya devam ediyor. Özlem Akınözü, başarılı kariyeri ve yardımsever kişiliğiyle hatırlanacak, Türk sanat dünyasında bıraktığı izler unutulmayacaktır.

Bhxfz O R C E A A384C

Editör: Ali Çakar