Ahu Tuğba, Amerika'da geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırıldı. İşte, ünlü oyuncunun yaşadığı kaza ve sağlık durumu hakkındaki detaylar:

LOS ANGELES'TA TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba, Los Angeles'ta geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. 80'li ve 90'lı yıllarda Türk sinemasında fırtınalar estiren Ahu Tuğba'nın kaburgalarının kırıldığı ve ameliyata alındığı öğrenildi.

AMERİKA'DA YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR

Florida eyaletinin Miami şehrinde kızıyla birlikte yaşayan Ahu Tuğba, kaza sonrası Los Angeles Katolik Hastanesi'ne kaldırıldı. Magazinsortie adlı internet sitesinin haberine göre, Tuğba'nın kaburgaları kırıldı ve 8 saatten uzun süren bir ameliyata alındı.

AMELİYAT SONRASI DURUMU STABİL

Ameliyat sonrası durumu stabil olan Ahu Tuğba'nın yoğun bakımda tedavisine devam edildiği belirtildi. Ünlü oyuncunun kişisel Instagram hesabından yapılan açıklamada, "Arkadaşısınız belli, 8 saatin üzerinde ameliyat geçirdi. Ahu'mun morali bozulmasın. Bizim çok değerlimiz, dua gönderin, duanızı eksik etmeyin" ifadeleri yer aldı.

AHU TUĞBA KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Ahu Tuğba, 13 Ağustos 1959 yılında dünyaya geldi. Türk sinema dünyasında 1970'lerin sonlarından itibaren tanınmaya başlayan Tuğba, 1980'lerde ün kazandı ve Türk sinemasının önde gelen isimlerinden biri haline geldi. Oyuncu hayatı boyunca birçok filmde rol aldı ve toplamda 10 kez evlilik yapmıştır.

Emel Sayın ameliyat neden oldu, Sağlık durumu nasıl? Emel Sayın son durumu hakkında bilgi verdi Emel Sayın ameliyat neden oldu, Sağlık durumu nasıl? Emel Sayın son durumu hakkında bilgi verdi

Ahu Tuğba'nın geçirdiği trafik kazası sonrası sağlık durumu hakkında detaylı bilgiye ulaşılamamıştır. Ancak ameliyat sonrası durumunun stabil olduğu ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği belirtilmektedir. Oyuncunun sevenleri ve hayranları, sağlığına kavuşması için dualarını sürdürmektedir.