Türkiye İşçi Partisi (TİP), İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın ani bir sağlık sorunu yaşadığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Ahmet Şık'ın Sağlık Durumu Nasıl?

TİP tarafından yapılan resmi açıklamada, Ahmet Şık'ın sağlık durumuyla ilgili detaylar paylaşıldı. Şık'ın kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğü ve yapılan tetkikler sonucunda ciddi bir sağlık sorunu olmadığı belirtildi. Milletvekilinin kısa bir süre sonra hastaneden taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Bülent Şık'ın Açıklaması

Ahmet Şık'ın kardeşi Bülent Şık ise olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, milletvekilinin tansiyon düşüklüğü nedeniyle baygınlık geçirdiğini ve bu durumun ciddi olmadığını belirtti. Bülent Şık, kardeşinin genel durumunun iyi olduğunu ve sürecin kontrol altında olduğunu dile getirdi.

Amasya Valiliğine atanan Önder Bakan kimdir? Vali Önder Bakan aslen nereli, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu? Amasya Valiliğine atanan Önder Bakan kimdir? Vali Önder Bakan aslen nereli, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu?

Olayın Detayları

Halktv'nin haberine göre, Ahmet Şık, Ankara Çankaya'daki bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya geldiği sırada tansiyon düşüklüğü nedeniyle baş dönmesi yaşadı. Bu esnada düşerek başını sert bir yere çarpan Şık, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yakınları tarafından yapılan açıklamada ise milletvekilinin genel sağlık durumunun iyi olduğu ve yakın takipte tutulduğu belirtildi.

Editör: Havva Andırır