Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

Adana'da yaşanan üzücü olayda, "Sıfır Bir" dizisinin oyuncusu Tümer Adakaner, sahibi olduğu çorbacıda silahlı saldırıya uğradı. Olay, 15 Ağustos 2024 tarihinde Seyhan ilçesinin Döşeme Mahallesi'nde saat 15.00 sularında gerçekleşti.

Saldırı Nasıl Gerçekleşti?

İddiaya göre, bir şüpheli, Adakaner’in sahibi olduğu paça salonuna hızla girerek, Adakaner’e çay içerken ateş açtı. Saldırganın kurşunu, Adakaner’in sırt bölgesine isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan Adakaner için hemen sağlık ekipleri ve polis çağrıldı.

X3 On0Fp0 Ey4 Hg T S S X D Y H ATümer Adakaner’in Durumu Ne?

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Adakaner’i özel bir araçla hastaneye kaldırdı. İlk belirlemelere göre, oyuncunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Adakaner, hastanede ameliyata alındı. Durumunun stabil olduğu bildiriliyor.

X3 On0Fp0 Ey4 Hg T S S X D Y H A

Polis İnceleme Başlattı mı?

Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Saldırganın kimliği ve saldırının nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Havva Andırır