Sporseverler için heyecan verici bir gün daha geliyor! 9 Haziran 2024 Cuma günü A Spor ekranlarında birbirinden heyecanlı maçlar ve özel programlar sizleri bekliyor. Futbolun kalbinin attığı bu günde, hangi karşılaşmaların canlı olarak yayınlanacağını ve hangi saatlerde izleyebileceğinizi merak ediyorsanız, haberimizin devamını okumanızı tavsiye ederiz.

Sabah Sporu ile güne başlayın!

A Spor'un dopdolu programı 08:00'de "Sabah Sporu" ile başlıyor. En son spor haberlerini ve güncel gelişmeleri canlı olarak takip edebileceğiniz bu programda, güne zinde ve bilgilendirici bir şekilde başlama şansı yakalayacaksınız.

Avrupa'dan Futbol ile nostalji dolu bir yolculuğa çıkın!

11:00'de ise Avrupa futbolunun unutulmaz anlarını "Avrupa'dan Futbol" programında tekrar yaşayabilirsiniz. Geçmiş yılların efsanevi maçları ve unutulmaz golleri sizleri bekliyor.

Spor Ajansı ile sporun nabzını tutun!

12:00'de "Spor Ajansı" programı ile spor dünyasındaki en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Canlı bağlantılar ve uzman yorumcular eşliğinde, sporun nabzını A Spor'da tutabilirsiniz.

Arşiv Odası ile geçmişe uzanın!

14:00'te "Arşiv Odası" programında ise Türk sporunun unutulmaz anlarını tekrar izleme şansı yakalayacaksınız. Efsanevi sporcuların başarı hikayeleri ve unutulmaz maçlar sizleri bekliyor.

Spor Gündemi ile günün en önemli spor haberlerini öğrenin!

15:00'te "Spor Gündemi" programında ise günün en önemli spor haberlerini ve gelişmelerini öğrenebilirsiniz. Uzman yorumcular ve canlı bağlantılar ile spor dünyasının nabzını tutabilirsiniz.

Ana Haber ile spor dünyasının nabzını tutun!

18:00'de "Ana Haber" programında ise spor dünyasındaki en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Canlı bağlantılar ve uzman yorumcular eşliğinde, sporun nabzını A Spor'da tutabilirsiniz.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024

Inter Özetler ile İtalyan futbolunun keyfini çıkarın!

20:00'de "Inter Özetler" programında ise İtalya Serie A Ligi'nin en önemli maçlarının özetlerini izleyebilirsiniz. Heyecan dolu goller ve kritik pozisyonlar sizleri bekliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız