Bugün Yemekteyiz programında hangi yarışmacıların yer alacağı ve programın hangi kanalda, saat kaçta izleyici ile buluşacağı merak konusu. İşte, detaylar:

Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor Duru Nayman kimdir, Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, ne iş yapıyor

YEMEKTEYİZ 7 MAYIS BÖLÜMÜNDE KİM YARIŞACAK?

Bugün yayınlanacak olan Yemekteyiz programında yarışacak olan yarışmacıların isimleri ve bilgileri henüz açıklanmadı. Programın yayınlanmasıyla birlikte yarışmacıların kimler olduğu ve yarışmada nasıl performans sergiledikleri izleyiciler tarafından öğrenilebilecek.

YEMEKTEYİZ HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Yemekteyiz programı, TV8 kanalında her hafta yayınlanmaktadır. Program, genellikle saat 16.00'da izleyicilerle buluşmaktadır. Ancak, programın yayın saati ve günü değişiklik gösterebileceği için güncel yayın akışına bakılması tavsiye edilir.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türk program sunucusu ve oyuncusudur. Tiyatro, dizi ve film oyunculuğu yapmıştır. Şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir ve Lina adında bir kız çocuğu vardır. Sihirli Annem dizisinde "Suzan" karakteriyle tanınmıştır. ATV'de yayınlanan Selena dizisinde "Fitnat Korkmaz" karakterini oynamıştır. Ayrıca, Geniş Aile dizisinde "Şukufe" rolünde de yer almıştır. Zuhal Topal, TRT kanalında yayınlanan Avrupa Avrupa dizisindeki "Nermin" rolüyle Antalya TV Ödülleri'nde "En İyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmıştır.

TV8 YAYIN AKIŞI 

07:15 8’de Sağlık

08:30 Aramızda Kalmasın

11:00 Survivor All Star 2024

11:45 Demet ve Jess’le Gel Konuşalım

14:00 Survivor Ekstra

16:00 Zuhal Topal’la Yemekteyiz

20:00 Survivor All Star 2024

00:15 Cevap Ver Türkiye

02:00 Zuhal Topal’la Yemekteyiz

04:15 Demet ve Jess’le Gel Konuşalım