FİNALE KALAN İSİMLER

Survivor All Star 2024'te finale adını yazdıran isimler:

Batuhan Karacakaya

Nefise Karatay

Ogeday Girişken

Seda Ocak

Bu dört finalist, İstanbul'da gerçekleştirilen büyük finalde kozlarını paylaşacak.

BÜYÜK FİNAL DETAYLARI

Survivor All Star büyük finali, 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00'de İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde canlı olarak gerçekleştirilecek. TV8 ekranlarında saat 20:00'da başlayacak finalde, kazanan Survivor All Star şampiyonu olarak kupayı kaldıracak.

ATAKAN VE SEDA'NIN AÇIKLAMALARI

Seda Ocak: "Çok güzel bir hayaldi benim için gerçek oldu. Atış seçmek büyük bir avantaj. Atakan'ı kutluyorum. O efsane bir yarışmacı ve şampiyon."

Atakan: "Bir şeyi sadece istemen yetmez, onun da seni istemesi gerekiyor. Ben şampiyonluğu istedim, bunun için savaştım. Sonuçtan değil savaşmaktan zevk alıyorum. Hak eden şampiyon olacak."

Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi Gelinim Mutfakta İslim Kebabı Nasıl Yapılır? Kuzu Eti ve Patlıcanın Muhteşem Uyumu ile Hazırlanan İslim Kebabı Tarifi

BATUHAN ŞAMPİYON OLDU MU?

Survivor 2024 şampiyonu henüz açıklanmadı. Finalin sonucunu öğrenmek için TV8 ekranlarını takip edebilirsiniz. Şampiyon belli olduğunda bu haber güncellenecektir.

BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997'de İstanbul'da doğdu. Kariyerine oyuncu olarak başlayan Batuhan, Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent Ziyagil karakteriyle tanındı. Umutsuz Ev Kadınları ve Diriliş: Ertuğrul dizilerinde rol aldı. 2021 ve 2022 yıllarında Survivor’a katılan Batuhan, 2021’de 7. ve 2022’de 3. oldu.

Editör: Zeliha YAKUT