Dansları, şarkıları ve giyimiyle sürekli gündemde olan Zeynep Bastık, aşk hayatıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu Serkay Tütüncü ile öpüşürken görüntülenen ünlü şarkıcı, yine kameralara yakalandı.

"Net Bir Şey Yok" Demişti

Bastık, Serkay Tütüncü ile olan ilişkisi hakkında "Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok" demişti. Ancak çiftin yeniden birlikte görüntülenmesi, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor? Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor?

Zeynep Bastık Ask

Müzik Listelerinin Zirvesinde

Söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan "Lan" şarkısıyla müzik listelerinde zirveye oturan Zeynep Bastık, magazin manşetlerinden düşmeyen isimlerden biri oldu. Hem müzik kariyeri hem de özel hayatı ile sıkça gündeme geliyor.

Geçmiş İlişkileri ve Yeni Aşkı

Tolga Akış ile 2022 yılının Temmuz ayında tek celsede boşanan Bastık, bu boşanmanın ardından Ali Can Ayyıldız ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Ayyıldız'dan ayrıldıktan sonra, Kenan Doğulu'nun doğum gününde Serkay Tütüncü ile dudak dudağa görüntülenmesi magazin dünyasında olay olmuştu.

Zeynep Bastık Ask 1

Serkay Tütüncü ile İlişkisi

Serkay Tütüncü'nün Sandık Kokusu dizisine dahil olmasıyla birlikte çiftin ilişkisi daha da merak konusu oldu. Zeynep Bastık, ilişkisi hakkında net bir bilgi vermemiş olsa da, çiftin sık sık birlikte görülmesi ilişkilerinin ciddiyetini düşündürüyor.

Editör: Zeliha YAKUT