Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, gündemdeki konular arasında yer alan ilişkisi iddialarıyla ilgili sonunda sessizliğini bozdu. Tütüncü, Zeynep Bastık ile olan ilişkisi hakkında bir davet sonrası Muhabir Online muhabirine açıklamalarda bulundu. Ancak, açıklamaları herkesin merak ettiği sorulara net cevaplar vermedi.

Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık01

Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık'la olan ilişkisi hakkında sorulan sorulara yanıt verirken, "Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz, yakın arkadaşlarımızı tanıştırıyoruz" şeklinde ifadeler kullandı. Bu açıklama, ikilinin ilişkisinin henüz belirli bir noktada olmadığını, tanışma ve ilişkinin gelişim sürecinde olduklarını gösteriyor.

Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık410

Öte yandan, Zeynep Bastık da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ilişkilerinin henüz net bir noktada olmadığını belirtmişti. Bastık, "Ortada net bir şey yok, tanıma aşamasındayız" diyerek ilişkilerinin henüz olgunlaşma sürecinde olduğunu ifade etmişti.

Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık7456

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Serkay Tütüncü, Survivor programı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmış ve ardından birçok dizi ve film projesinde yer almıştır. Son olarak, Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde rol almaktadır. Tütüncü, oyunculuk kariyerindeki başarısıyla ve yetenekleriyle dikkat çekmektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız