Türk müziğinin önemli isimlerinden Zerrin Özer, geçtiğimiz yıl geçirdiği omurilik ameliyatının ardından sağlık sorunları yaşamıştı. Ardından Darülaceze’de fiziksel tedavi ve rehabilitasyon sürecine giren Özer, son dönemde sağlığına yeniden kavuştuğunu ve kendini iyi hissettiğini duyurdu.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Geçen hafta sağlık durumu hakkında bilgi veren Özer, “Sağlık durumum çok iyi. Kendimi çok iyi hissediyorum. Mutlu ve huzurluyum. Herkes gibi arada ben de sağlık sorunları yaşıyorum. Kimse meraklanmasın; bomba gibiyim ve herkesi çok seviyorum” ifadelerini kullanarak hayranlarını sevindirdi.

Zerrin Özer'in Film İsteği Nedir?

Son dönemde verdiği bir röportajda Zerrin Özer, hayatının film yapılmasını istediğini açıkladı. Özer, filmde kendisini kimin oynayacağına dair ise oldukça net bir tercih belirledi. “Evet, hayatımın filmi yapılmasını isterim ama çok iyi bir editörün elinden senaryonun çıkmasını istiyorum. Beni de Serenay Sarıkaya'nın oynamasını isterim. Serenay'ı çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Serenay Sarıkaya'nın Katkısı Ne Olacak?

Zerrin Özer’in, Serenay Sarıkaya’nın hayatını canlandırmasını istemesi, iki ünlü ismin arasında özel bir bağ olduğunu gösteriyor. Serenay Sarıkaya'nın, Zerrin Özer'in hayatındaki önemli anları ve kişiliğini başarılı bir şekilde yansıtacağına olan inanç, bu isteği daha da anlamlı kılıyor. Özer’in bu talebi, Serenay Sarıkaya’nın oyunculuk yeteneklerinin yanı sıra, Özer’in ona duyduğu hayranlığı da ortaya koyuyor.

Editör: Havva Andırır