Zehra Güneş Kimdir Nereli Kaç Yaşında Mesleği Ne?

Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın başarılı orta oyuncusu Zehra Güneş, İstanbul doğumlu ve 7 Temmuz 1999'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşında VakıfBank'ta voleybola başlayan Güneş, kariyerinde birçok başarı elde etmiştir. İki yıl üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşamış, ayrıca çeşitli milli takım seviyelerinde de önemli başarılar elde etmiştir. Profesyonel kariyerinde VakıfBank ve Beşiktaş gibi önemli kulüplerde oynayan Güneş, uluslararası arenada da adından sıkça söz ettirmiştir.

Zehra Güneş'in Boyu Ne Kadar?

1999 doğumlu olan Zehra Güneş, 25 yaşında ve 1.97 cm boyundadır. Başarılı voleybolcu, şu an için bekar durumdadır.

Alanyaspor-Hatayspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Alanyaspor-Hatayspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Zehra Güneş: Filenin Sultanları'nın Yıldızı

Türkiye'nin voleybol sahnesindeki parlayan yıldızı Zehra Güneş, son dönemde yaşadığı sakatlık ve medyada boyuyla ilgili tartışmalarla gündemden düşmüyordu. Güneş, geçtiğimiz günlerde Türkiye-Güney Kore maçı öncesinde yaşadığı sakatlıkla taraftarlarını endişelendirse de, resmi Instagram hesabından yaptığı duyuruyla takipçilerini rahatlatmıştı.

Zehra Güneş Sakatlık ve Güncel Durum

Sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulunan milli sporcumuz, "Her geçen gün daha iyi oluyorum; İstanbul’da kendimi hızla toparlayacağıma ve Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum. Dualarınız, güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Paris’te görüşmek üzere." ifadelerini kullanmıştı. Özellikle sosyal medya paylaşımları ve kariyeriyle adından sıkça söz ettiren Güneş, son günlerde bir muhabirle yan yana dururken yaşanan boy farkıyla tekrar gündeme gelmişti.

Zehra Güneş'in Boy Farkı Tartışmaları ve Perde Arkası

Muhabirle Güneş arasındaki boy farkı, sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmiş ve bazıları espri yaparak yorum yapmıştı. Ancak, bu görüntülerin arka planında bambaşka bir durum olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcılarının iddialarına göre, olayın perde arkasında Photoshop kullanımı olduğu belirtildi. Bu gelişmeyle birlikte, boy farkıyla ilgili tartışmaların temelsiz olduğu anlaşıldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız