Leipzig - Liverpool yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Leipzig - Liverpool maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Leipzig - Liverpool yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Leipzig - Liverpool maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta karşılaşmasında, İtalyan temsilcisi Inter, deplasmanda İsviçre ekibi Young Boys ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Maç Tarihi ve Saati Nedir?

Young Boys ile Inter arasındaki maç, 23 Ekim 2024 tarihinde, saat 22:00'de başlayacak. Mücadele, İsviçre'nin başkenti Bern'de bulunan Stadion Wankdorf'da gerçekleştirilecek. Her iki takım da bu zorlu maçta galibiyet için mücadele edecek.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu heyecan dolu karşılaşma, Türkiye'de TRT 1 ve tabii kanallarından naklen yayınlanacak. Futbolseverler, ekran başında bu önemli maçı izlemek için bu kanalları tercih edebilir.

Udinese Inter Maçı 5

Takımların Son Durumu Nasıldır?

Inter, son lig maçında Roma derbisinde 3 puanı 1 golle alarak, lider Napoli'nin ardından ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde ise, ilk maçında Manchester City ile 1-1 berabere kalmış, ardından Kızılyıldız'ı 4-0'lık skorla geçerek namağlup yoluna devam ediyor.

Öte yandan Young Boys, İsviçre Ligi'nde zor bir dönem geçiriyor ve 10. sırada bulunuyor. Ligde son oynadığı Luzern maçında 3 puanı alarak nefes almıştı. Şampiyonlar Ligi'nde ise, Galatasaray'ı eleyerek gruplara kalmış ancak iki maçında da puan alamamış durumda. Kendi sahasında Aston Villa'ya 3-0, Barcelona’ya ise 5-0 mağlup olmuştu.

Hakan Çalhanoğlu Maçta Oynayacak mı?

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun durumu ise merak konusu. Roma maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu durum, Inter’in kadrosunu etkileyebilirken, Hakan’ın yokluğu, takımın dinamiklerini nasıl etkileyeceği ise dikkatle izlenecek.

Editör: Havva Andırır