Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan adaylar, TYT ve diğer oturumlar için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınav öncesinde adaylar, çıkmış soruları ve soru-cevapları araştırıyorlar. Ancak, şu an için YKS 2024 Fizik çıkmış soruları ve TYT Fizik soru-cevapları henüz yayınlanmadı.

KPSS Ortaöğretim 2024 Puan Hesaplama Yöntemi ve Sonuç Tarihi: KPSS Ortaöğretim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? KPSS Ortaöğretim 2024 Puan Hesaplama Yöntemi ve Sonuç Tarihi: KPSS Ortaöğretim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

YKS 2024 Fizik Soruları ve TYT Fizik Soru-Cevapları Henüz Açıklanmadı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 Haziran Cumartesi günü başlayacak Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) 3 milyon 120 bin 878, 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Alan Yeterlilik Testleri'ne (AYT) 2 milyon 19 bin 709 ve aynı gün saat 15.45'te gerçekleşecek son oturum Yabancı Dil Testi'ne (YDT) ise 233 bin 389 aday katılacak.

Sınav öncesi adayların çıkmış soruları inceleyerek hazırlık yapma isteği oldukça yaygın. Ancak, henüz 2024 YKS Fizik çıkmış soruları hakkında ÖSYM'den resmi bir açıklama gelmediği için, bu soruların yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Adaylar, ÖSYM'nin açıklamalarını takip ederek güncel bilgilere erişebilirler.

Sınav süreci boyunca adayların güncel bilgilere erişimini sağlamak amacıyla sayfamızı takip etmeye devam edebilirsiniz. YKS sınavıyla ilgili her türlü gelişme ve bilgiyi sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: Havva Andırır