Aktif sosyal medya kullanıcısı olan ve paylaşımlarıyla takipçilerini kendine hayran bırakan Bozoğlu, son haliyle büyük beğeni topladı. Takipçileri, "Günden güne formda kalıyorsun, sırrın nedir?" şeklinde yorumlar yaparak hayranlık duygularını ifade etti. 

Yeşim Ceren 3

Kilo Verme Sürecini Anlattı

Son iki yıl içinde 60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerini kendine hayran bırakmaya devam ediyor. 'O Hayat Benim' dizisindeki kilolu haliyle tanınan ve mide küçültme ameliyatı geçirerek 58 kiloya kadar inen Bozoğlu, son olarak Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol aldı. Yeni paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.Yeşim Ceren 6

Estetik ve Gençleşme İtirafı

Daha önce bir röportajında, "48 yaşındayım ama son zamanlarda sarışın halimle 18 yaşındaki Aleyna Tilki'ye benzetildim" şeklinde konuşan Bozoğlu, sosyal medyada estetik yaptırdığına dair itirafta bulunmuştu.

Yeşim Ceren 2

Takipçilerden Beğeni Yağdı

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun güzelliği takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Takipçilerinden gelen "Nereden nereye", "Harika görünüyorsun", "20 yıl gençleştin" gibi yorumlar, Bozoğlu'nun değişimine olan hayranlığını ortaya koydu.

Yeşim Ceren 4

Gaddar 15 bölüm FULL fragman İZLE, Gaddar  yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Gaddar 15 bölüm FULL fragman İZLE, Gaddar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Yeşim Ceren 5