Yargı dizisi, her pazar akşamı izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sema Ergenekon'un kalemi ve Ali Bilgin'in yönetmenliğiyle hazırlanan yapımın başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alıyor. Bu iki başarılı oyuncuya, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve diğer birçok usta ve genç yetenek eşlik ediyor. Ancak, sevilen dizi Yargı'nın bu sezon final yapması bekleniyor. Heyecanla beklenen final bölümü için geri sayım başladı.

YARGI DİZİSİ FİNALİ NE ZAMAN, HANGİ BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK 

Yargı dizisinin final tarihi, 26 Mayıs olarak belirlendi. Kanal D'nin bu sevilen yapımı, üç sezon boyunca izleyicilerle buluştuğu serüvenini bu tarihte büyük bir organizasyonla sonlandıracak. Şimdilik her pazar akşamı yeni bölümleriyle ekranda olan dizi, finaline kadar devam edecek. 

YARGI FİNAL TARİHİ NETLEŞTİ 

Dizinin merakla beklenen finali, 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. İzleyicileriyle birlikte bu özel anı paylaşmak için büyük bir organizasyon planlanıyor. Şimdilik final gecesiyle ilgili detaylar gizli tutuluyor, ancak yakın zamanda izleyicilerle paylaşılacaklar.

Bahar dizisi Demet Evgar korkuttu! Son haliyle dizinin neden yayınlamadığı gerçeğini açıkladı! Bahar dizisi Demet Evgar korkuttu! Son haliyle dizinin neden yayınlamadığı gerçeğini açıkladı!

YARGI YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLCAK

Yargı'nın 91. bölümünde heyecan doruktaydı! Ceylin, Ilgaz'a evlilik yıl dönümlerini hatırlatır. Esprili bir şekilde üç kez evlendiklerini hatırlatan Ilgaz, Ceylin'e sürpriz bir kutlama hazırlar ve unutulmaz anlar yaşatır.