Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakteriyle dikkat çeken Gülçin Santırcıoğlu'nun hayatı ve özellikle aşk ilişkileri merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun kariyeri ve özel hayatı hakkında merak edilenler şöyle...

Gülçin Santırcıoğlunun Eşi Kim 2

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

GÜLÇİN SANTIRCIOĞLU KİMDİR?

Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü mezunu olan Gülçin Santırcıoğlu, oyunculuk kariyeri yanında çeşitli gruplarda solistlik yapmış ve Ruhi Su Kültür Sanat Vakfı'nda şan hocalığı yapmıştır. Oynadığı ilk sinema filmi olan Türev ile dikkatleri üzerine çeken Santırcıoğlu, daha sonra Elveda Rumeli dizisindeki Hatice rolüyle geniş kitlelerce tanındı. ATV'de yayınlanan Hercai dizisindeki performansıyla da büyük beğeni toplamıştır.

Gülçin Santırcıoğlunun Eşi Kim 1

TANIŞMA HİKAYESİ

Gülçin Santırcıoğlu'nun eşiyle tanışma hikayesi oldukça ilginç. Bir röportajında eşini tanıma sürecini anlatan Santırcıoğlu, tatil için Kaş'a gittiğinde bir arkadaşının ısrarı üzerine eşiyle tanıştığını belirtti. Başlangıçta sevgili ya da aşk gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen Santırcıoğlu, ilginç bir tesadüfle eşiyle tanıştıklarını ve 10 gün sonra birlikte yaşamaya başladıklarını paylaştı.

Gülçin Santırcıoğlunun Eşi Kim 4

Gülçin Santırcıoğlunun Eşi Kim 3