Yalı Çapkını'nın Hattuç Hala'sının kızının da ünlü bir oyuncu olduğunu biliyordum. Şerif Sezer'in kızı olan Deniz Arna, kendisi gibi oyunculuk kariyerine sahip.

394847

Deniz Arna, Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra birçok dizi, film ve tiyatro yapımında yer aldı. Bazı tanıdık yapımları arasında Güldünya, Beyaz Gelincik, Çemberimde Gül Oya ve Sakarya Fırat gibi diziler bulunuyor.

5D7902A045D2A023A0D7067D

Deniz Arna'nın özel hayatı da dikkat çekici. 2017 yılında reklamcı Devrim Erdoğan ile evlenmiş ve bir kızı var. Oyunculuğunun yanı sıra, annesi gibi başarılı bir kariyer sürdürüyor.

1527491439

Öte yandan, Vahide Perçin'in kızı Alize Gördüm'ün de oyunculuk kariyeri olduğunu biliyorum. Kendisi de annesi gibi başarılı projelerde yer alıyor ve annesiyle aynı dizide oynamışlığı var.

T25 Yali Capkininin Hattuc Ha 45

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

Alize Gördüm, hem oyunculuk hem de eğitim hayatında başarılı bir grafik çiziyor. Balenin yanı sıra Psikoloji bölümünden mezun olmuş. Üstelik annesi ve babasının mesleği olan oyunculuğu kendisi seçmiş olması da dikkate değer.

Serif Sezer Ve Kizi W R Rc Cover

Her iki kadın oyuncu da anneleri gibi büyük bir başarı ve tanınırlık kazanmış isimler. Sizce Deniz Arna mı yoksa Alize Gördüm mü daha çok ilginizi çekiyor?

M V5 B Nzcx Nz Zm Mm It Z T Ux N S00 Nz Y0 L W Iy