Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını, her cuma akşamı izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarının evlendirilmesiyle başlayan olaylar, Antep'ten İstanbul'a gelen bir gelinin yaşadığı serüvenleri konu alıyor.

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını'nın 68. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İzleyiciler, dizinin son bölüm fragmanını canlı olarak izlemek istiyorlar. Dizinin gelişmelerini yakından takip edenler, fragmanın yayınlanmasıyla ilgili güncel haberleri araştırıyorlar.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümü 17 Mayıs bu akşam var mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölümü 17 Mayıs bu akşam var mı?

OYUNCULAR VE KONU

Dizide Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman ve Toprak Sağlam gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU, YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Son bölümde, Ferit ve Seyran'ın başına gelenler izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Seyran'ın yaşadığı travmatik olaylar ve Ferit'in çaresizliği dizinin heyecanını arttırmıştı. Yeni bölümde ise Asuman'ın spor hocasıyla yaşadığı olayların ardından ortaya çıkan gelişmeler merakla bekleniyor. Ferit'in, Akın'ın ailesinin peşine düşmesi ve Kazım Ağa'dan yardım istemesi de dizinin gelecek bölümlerindeki önemli gelişmeler arasında yer alıyor.