Genç ve başarılı oyuncu Serra Pirinç, Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi "Yalan" ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği ve Ali Gündoğdu ile İnci Gündoğdu'nun yönettiği dizi, 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Serra Pirinç, "Yalan" dizisinde Hazal Yıldız karakterine hayat veriyor.

Yalan Dizisinin Hazal'ı Serra Pirinç Kimdir?

1997 yılında İstanbul'da doğan Serra Pirinç, oyunculuk kariyerine Tiyatro Teras'ta aldığı eğitimle adım attı. 2017 yılında FOX TV'de yayınlanan "Bizim Hikaye" dizisiyle televizyon dünyasına giriş yaptı ve Müjde karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı. O günden bu yana pek çok dizi ve film projesinde yer alan Pirinç, oyunculuk yeteneği ve başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor.

Oynadığı Diziler ve Filmler

Serra Pirinç, kariyerinde çeşitli projelerde yer almıştır. Bunlar arasında "Öğrenci Evi", "Kâğıt Ev", "Saklı", "Tozluyaka", "Benim Güzel Ailem" gibi diziler bulunmaktadır. Her projesinde farklı roller üstlenen Pirinç, hem dramatik hem de komedi türündeki yapımlarda kendini kanıtlamıştır.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Yeni Projesi Yalan Dizisi

"Süreç Film" imzalı "Yalan" dizisi, Serra Pirinç'in son projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Dizide, cezaevinden yeni çıkan Melike'nin yaşadığı yalanlar örgüsünden kurtulma mücadelesi konu ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi, Serra Pirinç'in oyunculuk kariyerindeki yeni bir dönem olarak değerlendiriliyor.

Editör: Havva Andırır