ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın teyzesi, yeğeninin ölümüyle ilgili şok edici iddialarda bulundu. Taktaş'ın teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Ayrıca, yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia etti.

ABD'DE YAŞAMINI YİTİREN SOSYAL MEDYA FENOMENİ YAĞMUR TAKTAŞ'IN HAYATI

Yağmur Taktaş, "İşte Benim Stilim" isimli televizyon yarışmasıyla ünlenmiş ve Adanalı bir sosyal medya fenomeni olarak tanınmıştı. Taktaş, 3 Nisan'da ABD'de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve maalesef hayatını kaybetti. Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapıldıktan sonra Taktaş'ın cansız bedeni, 20 Nisan'da Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TEYZEDEN ŞOK İDDİALAR

Taktaş'ın teyzesi K.C., yeğeninin ölümüyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. K.C., yeğeninin ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını öne sürdü. Ayrıca, sevgilisinin kıskançlığı yüzünden Taktaş'ın kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını iddia etti.

"HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTIK"

Taktaş'ın ailesinin avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi olduğunu belirten K.C., "Hem ABD'de hem Türkiye'de hukuk mücadelesi başlattık." dedi. Ayrıca, K.C. kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda belirleneceğini ve bu sürecin 4-5 ay sürebileceğini belirtti.

TAKTAŞ'IN SON DURUMU

Abd De Hayatini Kaybeden Yagmur Taktas In Teyzesi 17262881 1777 M

Yağmur Taktaş'ın teyzesi, yeğeninin son dönemlerde sürekli iletişimde olduğu ve psikolojisinin kötüye gittiğini söyledi. A.C.F.'nin yeğenini Türkiye'ye dönmek istemesine rağmen izin vermediğini, sürekli vurduğunu ve kötü davrandığını anlattı. Taktaş'ın son dönemlerde ağır darbe aldığı ve dalağının alındığı belirtildi.

"TÜRKİYE'DE DE ŞİDDET SÜRÜYORDU"

K.C., Türkiye'de yaşayan ve kimliğinin açıklanmasını istemeyen teyzesi, Yağmur Taktaş'ın Türkiye'ye döndüklerinde de şiddetin devam ettiğini söyledi. Taktaş'ın sevgilisiyle geçen yıl ağustos ayında tatil amaçlı ABD'ye gittiğini ancak geri dönmediğini aktardı.

Nicolas Cage’nin oğlu annesine dayak attı, annesi döven Weston soruşturmada! Nicolas Cage’nin oğlu annesine dayak attı, annesi döven Weston soruşturmada!

CEP TELEFONU KULLANMASINA İZİN VERMİYORDU

Abd De Hayatini Kaybeden Yagmur Taktas In Teyzesi 17262881 1329 M

Taktaş'ın sevgilisinin cep telefonu kullanmasına genellikle izin vermediğini belirten K.C., yeğeninin psikolojisinin her geçen gün kötüye gittiğini ve adeta paranoyak olduğunu ifade etti. Taktaş'ın teyzesi, "Yeğenimi öldüresiye dövdü, dalağını kaybetti. Türkiye'deyken de bu şiddet sürüyordu. Yağmur yanına gitmeyince sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıp, kötü fotoğraflarını paylaşıyordu." şeklinde konuştu.