Yağmur Çevik, televizyon dünyasında genç yaşına rağmen dikkat çeken bir isim haline geldi. Moda tasarımcılığı kariyeriyle başladığı yolculuğunda, sosyal medyada makyaj videoları ve magazin yorumlarıyla geniş bir takipçi kitlesi elde etti. Dijital medyada popülerliğini artıran Çevik, Beyaz Tv'nin 'Söylemezsem Olmaz' programında sunuculuk yapmaya başladı.

Yağmur Çevik Kiminle Evli?

Yağmur Çevik, İlhan Çelik ile evli olup, 'Rıfkı' adında sevimli bir köpeğe sahiptir.

Yağmur Çevik 3

Yağmur Çevik'in Mesleği Nedir?

Yağmur Çevik, sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yaparak popülerliğini sürdürmektedir. Özellikle YouTube'da makyaj videoları ve magazin yorumlarıyla tanınan Çevik, moda, makyaj ve magazin alanlarında yaptığı paylaşımlarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır.

İnstagram'da "@blogyagmuru" kullanıcı adıyla aktif olan Yağmur Çevik, dijital medyada geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Beyaz Tv'nin popüler programı 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucu kadrosunda yer alan Çevik, programda enerjik ve samimi sunumuyla adından sıkça söz ettirmektedir.

Üç Kız Kardeş 4 Mayıs Final mi yaptı, son bölümde finalde neler oldu? Üç Kız Kardeş 4 Mayıs Final mi yaptı, son bölümde finalde neler oldu?