KPSS ORTAÖĞRETİM AÇIKLAMA TARİHİ SON DAKİKA: Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM takvimi KPSS ORTAÖĞRETİM AÇIKLAMA TARİHİ SON DAKİKA: Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM takvimi

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 31. Dönem mülakat sınavlarına yönelik heyecan dorukta. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan 7 bin 500 polis alımı için adaylar, sınav tarihleri ve yerleri hakkında bilgi sahibi oldular. Ancak adaylar şimdi de merakla 31. Dönem POMEM sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar.

31. Dönem POMEM Mülakat Sınavı Bilgileri

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından duyurulan bilgilere göre, 31. Dönem POMEM mülakat sınavları için adaylar, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile ais.pa.edu.tr internet adresinden sınav tarihlerini öğrenebiliyorlar. Sınav merkezlerinde yapılan değerlendirme ve seçme sürecine katılacak olan adaylar, sınav giriş belgesi almak için posta yoluyla bilgilendirilmeyecekler. Sınav giriş duyurusu internet üzerinden yapılacak ve adayların bu duyuruyu takip etmeleri önem taşıyor.

31. Dönem POMEM Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Şu an için 31. Dönem POMEM mülakat sonuçları henüz açıklanmış değil. Adaylar, sonuçların duyurulması için Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi kanallarını takip etmelidirler. Sonuçlar açıklandığında ise bu bilgi hemen haberimizde güncellenecek.

Editör: Havva Andırır