Netflix’in popüler sosyal deney programı Love Is Blind’ın Arjantin uyarlaması büyük bir merakla bekleniyor. Wanda Nara, programın sunucularından biri olarak dikkat çekerken, Darío Barassi ile birlikte izleyicilere aşkı bulmanın farklı bir yolunu sunacak.

Programın Formatı Nedir?

Love Is Blind, dış görünüşün ötesinde gerçek bir bağlantı kurmanın mümkün olup olmadığını sorgulayan bir deney sunuyor. Programda 16 erkek ve 16 kadın, göz teması kurmadan kabinlerde bir araya gelecek. Bu süreçte, katılımcılar yalnızca ses ve kimya üzerinden birbirleriyle randevulara çıkacak. Bağlantılarını değerlendiren yarışmacılar, sonunda kiminle evlenmek istediklerine karar verecek. Bu aşamaların ardından çiftler, romantik bir tatil için Tulum’a gidecek ve ardından Buenos Aires’e dönerek birlikte yaşamanın getirdiği zorluklarla yüzleşecekler.

Yarışmacıların Gölgesinde Kalan Nara

Wanda Nara, programın tanıtımını sosyal medya üzerinden duyurdu. Ancak, paylaşımlarında kadın yarışmacıların Nara’nın gölgesinde kaldığına dair yorumlar dikkat çekti. "Sen varken, kimse onlara bakmaz," "Tüm erkeklerin evlilik hayallerini süsleyen sensin," gibi ifadeler, izleyicilerin Nara’nın etkisini vurguladı. Sosyal medya kullanıcıları, "Icardi'nin yerinde olmak istiyoruz," gibi yorumlarla Nara’nın dikkat çekici varlığını ön plana çıkardı.

1729795046894

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI SON DURUM || MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef 24 Ekim 2024 eleme adayı kim oldu? MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI SON DURUM || MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef 24 Ekim 2024 eleme adayı kim oldu?

Programın Yayın Tarihleri

Love Is Blind Arjantin’in 10 bölümlük serisi, 6, 13 ve 20 Kasım tarihlerinde üç bölüm halinde yayınlanacak. Bu program, katılımcıların sadece dış görünüşlerine değil, içsel bağlantılarına odaklanarak aşkın gerçek anlamını keşfetmelerine olanak tanıyacak.

Editör: Mehmet Çetil