Marvel evreninin sevilen karakteri Venom, heyecanla beklenen üçüncü filmi "Venom: Son Dans" ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film, Eddie Brock rolünde Tom Hardy'nin performansıyla dikkat çekiyor ve yönetmen koltuğunda Kelly Marcel oturuyor.

Venom

İLK FRAGMANI, İZLEYİCİLERDE HEYAN UYANDIRDI

İlk fragmanı yayınlanan "Venom: Son Dans", Eddie Brock ve Venom'un tek vücut olarak yaşamlarını sürdürürken kendi dünyaları tarafından aranan kaçaklar haline geldikleri bir hikayeye odaklanıyor. Hardy'nin yanı sıra Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Clark Backo, Peggy Lu gibi isimlerin de kadroda yer aldığı film, izleyicilere aksiyon dolu bir macera vadeden yapımlar arasında yer alıyor.

Venom 3 Ilk Fragman

HANGİ TARİHTE SİNEMA SEVERLERLE BULUŞACAK

Senaryosuna da katkıda bulunan Tom Hardy'nin yanı sıra Kelly Marcel'in yönetmen koltuğunda olduğu "Venom: Son Dans", 25 Ekim 2024 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Marvel evreninin hayranları, bu yeni filmle birlikte Eddie Brock ve Venom'un maceralarını bir kez daha nefes kesici bir şekilde izleme fırsatı bulacaklar.

Eyvah Babam Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor? Eyvah Babam Filmi Konusu, Oyuncuları Kimler Çekim Mekanları, nerede çekildi, film nasıl bitiyor?

Venom Tom Hardy

İZLEYİCİLERİN MERAKI GİDEREK ARTIYOR

"Venom: Son Dans"ın ilk fragmanıyla birlikte heyecan dorukta ve izleyicilerin merakı giderek artıyor. Filmin gösterim tarihini sabırsızlıkla bekleyenler için, bu yeni film, Marvel evrenindeki heyecanı ve macerayı yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

Editör: Mehmet Çetil