Veda Yurtsever'in Hayatındaki Dönüm Noktası

Veda Yurtsever, Kanal D'de final yapan "Üç Kız Kardeş" dizisindeki Rüçhan karakteriyle büyük beğeni topladı. Tiyatro sahnesinde de 30 yılı geride bırakan oyuncu, bu yıl ilk kez bir tiyatro oyununda yer almayacağını açıkladı. 6 sezondur "Hırçın Kız"da Katherina'yı canlandıran Yurtsever, "Bu sene tiyatro yapmayacağım" diyerek, hayranlarını şaşırttı. Yurtsever, "30 sene sonra ilk defa keyfi olarak tiyatroya ara veriyorum. Hâlâ buna şaşkınım" dedi.

1236756

"Üç Kız Kardeş" Dizisinden Sonra Yeni Projeler

"Üç Kız Kardeş" dizisinin final yapmasının ardından Veda Yurtsever, televizyon projeleri için görüşmelere başladığını belirtti. "Bu yıl sadece televizyona iş yapmak istiyorum" diyen Yurtsever, tiyatronun verdiği hazzın farklı olduğunu vurguladı. "Tiyatro, televizyona göre daha yorucu ve daha fiziksel efor gerektiriyor, ancak verdiği haz daha yüksektir" dedi.

669Cb358B6572481729Ced13

Milli Piyango Biletiyle Gelen Şans

Veda Yurtsever, oyunculuk macerasının başlangıcında aldığı bir milli piyango biletinin hikayesini de paylaştı. "Bir şeyi çok istiyor ve bunun için yeterince mücadele ediyorsanız, bir güç size destek verir. Babam her yılbaşı akşamı bize milli piyango bileti alırdı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Tiyatro Bölümü sınavına girecektim ve kimse istemiyordu. Bir gün milli piyangocudan bir çeyrek bilet aldım ve okuduğum kitabın arasına koydum. Gerçekten sınava götürecek paranın çıkacağına inanarak dolaştım. Nitekim öyle de oldu ve ikramiye çıktı. Kimseye boyun eğmeden sınavı kazandım" diye anlattı.

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak? Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması Finalistleri Kimler? Final Gecesi Ne Zaman, Hangi Tarihte Yapılacak?

640Xauto-30

Ailesi ve Oyunculuk Kararı

Ailesinin oyuncu olmasını istemediğini belirten Veda Yurtsever, "Asla keşke bu işi yapmasaydım demedim. Ben o şanslı azınlıktanım, yaptığı işi sonsuz sevenlerden. Annem beni caydırmak için dünyanın muskasını içirdi, babam ise çok okurdu ve bana muhakeme yeteneği aşıladı" dedi. Yurtsever, ailesine kırgın olmadığını ve oyunculuğun popüler bir meslek olmadığını belirtti.

Veda Yurtsever 5305 Fexy Cover F

Evliliği ve Boşanma Süreci

Eşinden boşanan Veda Yurtsever, "Mahir şahane bir baba. Hâlâ 2-3 günde bir konuştuğum bir arkadaşım. Uzun vadeli evliliklerde yıpranma oluyor. Oğlumuzun yanında bir kez bile sesimizi yükseltmedik. Çocuklar en çok kendilerini merak ederler bu durumda. 13 yaşında oğlumuz boşanmamızı anlayışla karşıladı" dedi.

669Cac63B6572481729Ced04

Adalet Duygusu ve Mutluluk

Veda Yurtsever, adalet duygusunun gereğinden fazla olduğunu belirterek, "Bana yapılan haksızlığı tolere edebilirim ama başkasına yapılınca bir pantere dönüşüyorum. Adalet herkes için elzemdir" dedi. Yurtsever, küçük şeylerden mutlu olduğunu ve pozitif düşünen bir insan olduğunu da sözlerine ekledi.

5Df3A5A86D0E9

Veda Yurtsever Kimdir?

Veda Yurtsever, tiyatro ve televizyon dünyasında başarılı kariyeriyle tanınan bir isimdir. "Üç Kız Kardeş" dizisi ve "Hırçın Kız" oyunuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yurtsever, oyunculuk kariyerine televizyon projeleriyle devam etmeyi planlıyor. Samimi açıklamaları ve başarılı kariyeriyle dikkat çeken Veda Yurtsever, hayranlarının sevgisini kazanmaya devam ediyor.

669Cac63B6572481729Ced09

Veda Yurtsever'in oyunculuk hikayesi ve milli piyango biletiyle değişen hayatı, ilham verici bir başarı öyküsü olarak öne çıkıyor. Tiyatroya verdiği ara, yeni televizyon projeleri ve samimi açıklamalarıyla Yurtsever, hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Oyuncunun yeni projeleri ve yaşamına dair detaylar, medya ve hayranları tarafından merakla takip ediliyor.

1236758

Editör: Ali Çakar