27 Nisan Osmaniye elektrik kesintisi, GÜNCEL KESİNTİLER, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelecek? 27 Nisan Osmaniye elektrik kesintisi, GÜNCEL KESİNTİLER, hangi ilçelerde elektrik yok, ne zaman gelecek?

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Down Sendromlular İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Sultan Erat ve dernek üyelerini makamında kabul etti. Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Sultan Erat, Vali Yılmaz'a daha önce kendilerini Valilik Konağında ağırladığı için teşekkür ederek, "Bugün de bizler sizi ziyaret etmek istedik" dedi.

Dernek Başkanı Erat, Vali Yılmaz'a derneğe verdiği destekler için teşekkür etti. Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününüzü kutluyorum. Her gününüz çok güzel olsun. Sizleri çok seviyorum" dedi.

Bu ziyaret, Vali Yılmaz'ın Down sendromlu bireylerin ve ailelerinin toplumda kabul görmesini ve desteklenmesini önemli gördüğünü bir kez daha ortaya koydu. Ayrıca, Vali Yılmaz'ın sıcak ve samimi yaklaşımı, Down sendromlu bireyler ve aileleri arasında olumlu bir etki yaratmış görünüyor.