Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü? Ünlü senarist Can Sinan Tekgündüzlü kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Can Sinan Tekgündüzlü neden öldü?

Hande Sarıoğlu’nun adıyla gündeme gelen Eren Süzer, kokoreç sektöründeki başarısıyla tanınan bir iş insanıdır. Bursa kökenli olan Süzer, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra aile işletmesi olan Bizim Ora Kokoreç'in yönetimini üstlenmiştir. İşletme, 1997 yılında Erhan Süzer tarafından kurulmuş olup, bu alanda uzun yıllardır hizmet vermektedir.

Eren Süzer Ne İş Yapıyor?

Eren Süzer, Türkiye’nin ünlü kokoreç markalarından biri olan Bizim Ora Kokoreç’in sahiplerinden biridir. Restoran, İstanbul, İzmir ve Bursa’da çeşitli şubeleriyle hizmet vermektedir. Özellikle süt kuzu kokoreç konusunda uzmanlaşmış olan işletme, 23 yıldır kesintisiz olarak müşterilerine hizmet sunmaktadır. Süzer, bu aile işletmesinin yönetimini kardeşiyle birlikte yürütmektedir.

Eren Suzer Kimdir.jpg

Hande Sarıoğlu ile İlişkisi

Hande Sarıoğlu, sosyal medya paylaşımları nedeniyle Habertürk ekranlarından ayrılmasının ardından YouTube üzerinden yayınlarına devam etmektedir. Özellikle özel hayatıyla dikkat çeken Sarıoğlu’nun, Eren Süzer ile ilişki yaşadığı iddia edilmiştir. Sarıoğlu’nun, Süzer ile olan ilişkisi, magazin gündeminde büyük ilgi görmektedir.

Editör: Havva Andırır