Edirne’nin tanınmış iş insanlarından, restoran ve nakliye şirketi sahibi Cüneyt Erginler, Kurban Bayramı tatili nedeniyle gittiği Enez Sahili’nde hayatını kaybetti. Tatilini geçirmek için Enez’in Altınkum sahilindeki yazlığına gelen Erginler, önceki gün saat 17.30 sıralarında denize girdi ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

Arama Çalışmaları ve Bulunma Anı

Ailesi, Cüneyt Erginler'den haber alamayınca endişelenerek polise başvurdu. Polis ve Enez Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri hemen arama çalışmalarına başladı. Aynı gün saat 20.00 sıralarında Lunapark mevkiinde denizde yüzenler, kıyıdan yaklaşık 200 metre açıkta suda hareketsiz duran bir kişiyi fark etti. Yapılan kontroller sonucunda, bu kişinin hayatını kaybettiği belirlendi ve cesedin Cüneyt Erginler’e ait olduğu tespit edildi.

Olayın Detayları ve Sonrası

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemelerin ardından Erginler’in cenazesi, nöbetçi savcı ve polisin de katılımıyla Enez Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası olan Cüneyt Erginler’in cenazesi, memleketi Edirne’de toprağa verildi.

Akik Taşı Antik Çağlardan Günümüze Gelen Şifa; Akik Taşı Nedir? Faydaları ve Özellikleri Nelerdir? Akik Taşı Antik Çağlardan Günümüze Gelen Şifa; Akik Taşı Nedir? Faydaları ve Özellikleri Nelerdir?

Cüneyt Erginler'in ani kaybı, ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Erginler'in ölümü, Enez Sahili’nde tatil yapanlar arasında da büyük üzüntü yarattı.

Editör: Mehmet Çetil