2024-2025 sezonunda Avrupa kupalarında mücadele edecek Türk takımlarının UEFA’ya bildirecekleri kadrolar için son saatler yaklaşıyor. İşte bu konuda bilinmesi gerekenler:

UEFA Kadro Bildirimi Ne Zaman Sona Eriyor?

UEFA, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde mücadele eden takımların kadrolarını en geç 3 Eylül’ü 4 Eylül’e bağlayan gece saat 01:00’e kadar iletmelerini şart koşuyor. Bu tarih ve saate kadar takımlar, kadrolarında yer alacak oyuncuların bilgilerini UEFA’ya sunmak zorundalar. Bu bilgilerin arasında oyuncuların forma numaraları, doğum tarihleri, milliyetleri ve diğer temel bilgiler bulunuyor.

Transfer Sezonu Ne Zaman Tamamlanıyor?

Türkiye’de yaz transfer sezonu 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecek. Bu tarihten sonra yapılan transferler, UEFA kadro bildiriminde yer almadığı için Avrupa kupaları maçlarında süre alamayacak. Ancak, kış transfer dönemi başladığında, yani Ocak 2025 itibarıyla yapılacak transferler yeni UEFA listelerine dahil edilebilecek.

Avrupa'da Oynayacak Temsilcilerimizin Kadroları

Türk takımları, UEFA’ya teslim ettikleri kadrolarında şu oyunculara yer verecek:

Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray: Victor Osimhen, İsmail Jakobs, Gabriel Sara, Elias Jelert, Michy Batshuayi
Fenerbahçe: Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü (bonservisi alındı), Allan Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan, Cenk Tosun
Beşiktaş: Felix Uduokhai, Cher Ndour, Rafa Silva, Paulista, Ciro Immobile, Can Keleş, Emirhan Topçu
Başakşehir: Jerome Opoku, Ousseynou Ba, Miguel Crespo, Matchoi Djalo, Berat Özdemir

Editör: Havva Andırır