2024-2025 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın muhtemel rakipleri ve yer aldıkları torbalar açıklandı. Temsilcilerimizin, Avrupa’nın en önemli ikinci futbol organizasyonunda karşılaşacakları takımların netleşmesi, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. İşte detaylar…

Temsilcilerimizin Torbaları Ne Durumda?

UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde yer alacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın torbaları şu şekilde belirlenmiştir:

Fenerbahçe: 2. torba
Galatasaray: 3. torba
Beşiktaş: 4. torba
Bu durum, temsilcilerimizin kura çekiminde hangi seviyedeki takımlarla eşleşebileceğini belirleyecek. Her bir torbadan takımlarla eşleşecek olan temsilcilerimiz, gruplardaki mücadelesini bu torbalara göre şekillendirecek.

Yeni Formatın Detayları Neler?

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon uygulamaya konan yeni format, her takımın 4 torbadan 2’şer takımla eşleşmesini öngörüyor. Her takım, 4 iç saha ve 4 deplasman maçına çıkacak. Temsilcilerimiz, birbirleriyle eşleşmeyecekler ve aynı ülkeden en fazla iki takımla karşılaşabilecekler. Bu düzenleme, karşılaşmaların daha da rekabetçi ve ilginç hale gelmesini sağlayacak.

Muhtemel Rakipler Kimler?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipler ve torbaları aşağıdaki gibidir:

1. Torba: Roma, Manchester United, Porto, Ajax, Rangers, Eintracht Frankfurt, Lazio, Tottenham, Slavia Prag
2. Torba: Real Sociedad, AZ Alkmaar, Braga, Olympiakos, Olimpik Lyon, PAOK, Fenerbahçe, Maccabi Tel Aviv, Ferencváros
3. Torba: Karabağ, Galatasaray, Viktoria Plzen, Bodo Glimt, Union Saint-Gilloise, Dinamo Kiev, Ludogorets, Midtjylland, Malmö
4. Torba: Athletic Bilbao, Hoffenheim, Nice, Anderlecht, Twente, Beşiktaş, FCSB, RFS, Elfsborg

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Kura Çekimi Ne Zaman Gerçekleşecek?

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi, 30 Ağustos 2024 tarihinde Monako’daki Grimaldi Forum’da gerçekleştirilecek. Kura çekimi, saat 14.00’te başlayacak ve temsilcilerimizin rakipleri bu çekimle birlikte netlik kazanacak.

Editör: Havva Andırır