Başakşehir maçı şifresiz mi? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerde saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig Başakşehir maçı şifresiz mi? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman, nerde saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında RAMS Başakşehir, Gürcistan'ın Iberia Tiflis takımı ile karşılaşacak. Bu kritik mücadele, 15 Ağustos 2024 tarihinde oynanacak ve Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak. Başakşehir, ilk maçta elde ettiği 1-0’lık galibiyetle büyük bir avantaj sağlamıştı.

Başakşehir - İberia Tiflis Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Başakşehir ile Iberia Tiflis arasındaki bu önemli karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maçın hakemi olarak Polonya Futbol Federasyonundan Pawel Raczkowski görev yapacak; Raczkowski'ye yardımcılıklarını Radoslaw Siejka ve Adam Kupsik yapacak.

66Bdb032763F277308Da297A

Başakşehir Tur Atlaması İçin Ne Yapmalı?

Başakşehir, Gürcistan’daki ilk maçı 1-0 kazanarak avantajlı bir konumda bulunuyor. Rövanş karşılaşmasında, her türlü galibiyet ve beraberlik durumu Başakşehir’in bir üst tura çıkmasını sağlayacak. Eğer maçta Başakşehir tek farklı mağlup olursa, karşılaşma uzatmalara gidecek ve uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa, turu geçecek takım penaltı atışlarıyla belirlenecek. Iberia Tiflis’in tur atlaması için ise iki farkla galip gelmesi gerekiyor.

66Bdb033763F277308Da297D

Başakşehir’in Olası Rakipleri Kimler?

Başakşehir, Iberia Tiflis’i eleyerek play-off turuna geçmesi durumunda, bu turda İrlanda ekibi St. Patrick's Athletic ile Azerbaycan ekibi Sabah arasında oynanacak eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. İlk maçta St. Patrick's Athletic, Sabah’ı 1-0 mağlup etmişti. Play-off maçlarının ilk ayağı 22 Ağustos, rövanşları ise 29 Ağustos’ta oynanacak.

Editör: Havva Andırır