Twente-Fenerbahçe mücadelesi ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe, Hollanda temsilcisi Twente'ye konuk olacak. Sarı-lacivertliler, bu kritik maçı kazanarak gruptaki iddiasını güçlendirmek istiyor. Mücadele 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak. Grolsch Veste Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma, Türkiye’deki futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Fenerbahçe-4

Twente-Fenerbahçe mücadelesi hangi kanalda, şifresiz mi?

Fenerbahçe'nin Twente ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Avrupa macerasında mücadele eden Türk temsilcilerinin maçları bu sezon TRT tarafından futbolseverlere ulaştırılıyor.

Lugano Fenerbahçe Maçı8484

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i belli mi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Hollanda deplasmanında sahaya süreceği 11'i belirledi. Sarı-lacivertlilerin sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i şöyle:

Fenerbahçe Maçını ŞİFRESİZ İZLE (03 Eylül 2024) Twente-Fenerbahçe maçı ne zaman, nerde, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Avrupa Ligi) Fenerbahçe Maçını ŞİFRESİZ İZLE (03 Eylül 2024) Twente-Fenerbahçe maçı ne zaman, nerde, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Avrupa Ligi)

Fenerbahçe Muhtemel 11’i: Livakovic; Mert Müldür, Becao, Djiku, Oosterwolde; Fred, Amrabat; İrfan Can, Szymanski, Tadic; En-Nesyri.

Fenerbahçe455454

Fenerbahçe'nin Twente karşısında eksikleri var mı?

Fenerbahçe, bu kritik deplasmana iki önemli eksikle çıkacak. Union Saint-Gilloise maçında kırmızı kart gören Bright Osayi-Samuel, kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı devam eden Çağlar Söyüncü de Twente karşısında sahada yer almayacak.

Lugano Fenerbahçe Maçı10101

Twente ile Fenerbahçe arasındaki geçmiş maçlar nasıl sonuçlandı?

İki takım daha önce dört kez karşı karşıya geldi ve bu maçlarda Fenerbahçe rakibine karşı üstünlük kurdu. İlk olarak 2009-10 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında karşılaşan iki ekipten Fenerbahçe, rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz sezon ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşılaşan takımlar arasında Fenerbahçe, rakibini evinde 5-1, deplasmanda ise 1-0 yenerek tur atlamıştı.

Bu geçmişe bakıldığında Fenerbahçe, Twente karşısında avantajlı konumda gözüküyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız