1990'lı yılların unutulmaz yarışma programı Turnike, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in üstleneceği program, Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günü (16-17 Haziran) özel bölümleriyle ekranlarda olacak.

Turnike Ne Zaman Başlıyor?

Turnike'nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ve hangi günlerde yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı. Kanal D'den yapılan açıklamada programın Kurban Bayramı özel bölümleriyle 16-17 Haziran tarihlerinde yayınlanacağı belirtildi.

Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişme: Yüksel Güran’ın Görüntüsü Ortaya Çıktı! Cinayetle İlgili Aile İçi Soruşturmada Hangi Detaylar Gündeme Geldi? Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişme: Yüksel Güran’ın Görüntüsü Ortaya Çıktı! Cinayetle İlgili Aile İçi Soruşturmada Hangi Detaylar Gündeme Geldi?

Turnike Nasıl Bir Yarışma?

Turnike, ilk kez 1992 yılında TRT1'de yayınlanmaya başlayan ve 700'den fazla bölümle rekor kıran bir yarışmadır. Yarışmada birbirleriyle yarışan iki takım, çeşitli bilgi ve beceri sorularına ve fiziksel aktivitelere cevap vererek puan topluyordu. Eğlenceli ve heyecanlı formatıyla izleyicilerden büyük ilgi gören Turnike, Türk televizyonlarında bir efsane haline gelmişti.

Kanal D'nin Yeni Fragmanları Yayında

Kanal D, Turnike'nin geri dönüşünü müjdeleyen fragmanları da yayınlamaya başladı. Fragmanlarda Mehmet Ali Erbil'in coşkulu sunumu ve yarışmanın heyecanlı anları yer alıyor. Fragmanlar, izleyicilerde programın geri dönüşüne dair büyük bir heyecan uyandırdı.

Editör: Murat Serdar Yıldız