Türk yazar ve senarist Ayşe Balıbey Tanıl, yeni romanı "Her Şeyin Başı Merkür" ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu roman, hem astroloji tutkunları hem de mizah severler için ilgi çekici bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. İşte Ayşe Balıbey Tanıl ve yeni kitabı hakkında detaylar!

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Ayşe Balıbey Tanıl Kimdir ?

Antakya doğumlu olan Ayşe Balıbey Tanıl, hukuk eğitimi aldıktan sonra kurumsal bir şirkette avukatlık yapmıştır. Ancak yazma tutkusu ve yaratıcılığı onu farklı bir yöne çekmiş, "Ayseninbavulu" adlı blogunda yazılar kaleme almış ve bu yazılar birçok platformda yayınlanmıştır. Peki, Tanıl'ı yazarlık kariyerine yönlendiren unsurlar neler olmuştur?

'Her Şeyin Başı Merkür' Romanı

Ayşe Balıbey Tanıl'ın Doğan Kitap tarafından yayımlanan "Her Şeyin Başı Merkür" adlı romanı, genç kız Elif'in ilginç hayat hikayesini merkezine alıyor. Elif, gazetecilik kariyeri yerine astroloji bölümünde burç yazmaya başlar ve bu süreçte birbirinden ilginç maceralar yaşar. Kitap, okuyuculara ne tür bir hikaye sunmaktadır?

Elif'in Maceraları ve Mizahi Doku

Roman, Elif'in iş yerindeki çatışmalarını, arkadaşlıklarını ve ilişkilerini komik bir dille anlatırken, astrolojiyle olan ilginç ilişkisini de detaylandırıyor. Elif'in hayatı, absürt burç yorumlarıyla nasıl şekilleniyor?

Yazarın Diğer Çalışmaları ve Etkinlikleri

Ayşe Balıbey Tanıl, yazarlık kariyerinin yanı sıra sinema ve televizyon dünyasında da metin yazarlığı yapmış, pek çok projeye imza atmıştır. 

Editör: Havva Andırır