Milliler, 14 Haziran'da başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) son hazırlık maçında Polonya ile karşılaşacak. Mücadele TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Türkiye'nin EURO 2024 Öncesi Son Maçı Ne Zaman ve Nerede Oynanacak?

Polonya-Türkiye hazırlık maçı, 10 Haziran Pazartesi günü saat 21.45'te Polonya'nın başkenti Varşova'da yer alan PGE Ulusal Stadyumu'nda oynanacak.

Türkiye'nin EURO 2024 Öncesi Son Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

TRT Spor, Polonya-Türkiye hazırlık maçını naklen yayınlayacak. Maçı TRT Spor ekranlarından veya trtspor.com.tr adresinden ücretsiz olarak izleyebileceksiniz.

Polonya Uluslar Ligi Sayesinde Euro 2024 Bileti Aldı

Polonya, son dönemde inişli çıkışlı bir performans sergileyen ülkelerden biri. Büyük turnuvalarda yer alsa da iyi sonuçlar alamayan Polonya, EURO 2024 elemelerinde de hayal kırıklığı yarattı. Arnavutluk, Çekya ve Moldova'nın yer aldığı grubu üçüncü sırada tamamlayan Polonya, EURO 2024 biletini ise Uluslar Ligi sayesinde aldı.

Uluslar Ligi sayesinde EURO 2024 elemeleri oynamaya hak kazanan Polonya, önce Estonya'yı mağlup etmeyi başardı. Ardından Galler ile deplasmanda karşılaşan Polonya, rakibini penaltılar sonucunda eleyerek adını EURO 2024'e yazdırdı.

EURO 2024'te Hollanda, Avusturya ve Fransa'nın yer aldığı grupta sürpriz yapmaya çalışacak Polonya, son hazırlık maçında Türkiye'yi konuk ediyor.

Türkiye'nin Hedefi Moral Bulmak

Türkiye, EURO 2024 hazırlık aşamasına İtalya ile oynanan maçla başladı. İtalya'da temposuz geçen mücadele sonrasında taraflar 0-0 ile sahadan ayrıldı. Gürcistan mücadelesi öncesinde son kez sahaya çıkacak Türkiye, Polonya önünde moral bulmak ve EURO 2024 yolculuğuna bu şekilde başlamak istiyor.

Türkiye'nin EURO 2024 Öncesi Son Maç Bilgileri

Tarih: 10 Haziran Pazartesi
Saat: 21.45
Yer: PGE Ulusal Stadyumu, Varşova, Polonya
Yayın Kanalı: TRT Spor (naklen)