Türkiye Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'ta mücadele ederken, son maçlar sonrası puan durumu güncellenmiş durumda. Türkiye, ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek grup liderliği için önemli bir adım attı. Peki, Türkiye'nin Uluslar Ligi'ndeki güncel durumu nedir?

Türkiye Uluslar Ligi’nde Kaçıncı Sırada?

Türkiye, Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'ta ilk maçında Galler ile golsüz berabere kalmıştı. İkinci maçında ise İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek 3 puan elde etti. Bu sonuçlarla Türkiye, grup puan tablosunda liderlik koltuğuna oturdu. Güncel puan durumu şu şekilde sıralandı:

Türkiye - 4 puan
Galler - 4 puan
İzlanda - 3 puan
Karadağ - 0 puan

Son Dakika || 2024 Süper Lig Derbi Takvimi Belirlendi: Galatasaray-Beşiktaş, Trabzonspor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Fenerbahçe Mücadelelerinin Tarihleri Son Dakika || 2024 Süper Lig Derbi Takvimi Belirlendi: Galatasaray-Beşiktaş, Trabzonspor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Fenerbahçe Mücadelelerinin Tarihleri

Uluslar Ligi Türkiye’nin Maç Fikstürü Nedir?

Türkiye'nin Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'taki maç takvimi şu şekildedir:

11 Ekim 2024, 21:45: Türkiye - Karadağ
14 Ekim 2024, 21:45: İzlanda - Türkiye
16 Kasım 2024, 20:00: Türkiye - Galler
19 Kasım 2024, 22:45: Karadağ - Türkiye

Türkiye’nin Terfi Hedefi Nedir?

Uluslar Ligi'nde B, C ve D liglerinde gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar, bir üst lige terfi edecek. Türkiye, B Ligi 4. Grup'ta lider olarak A Ligi'ne yükselmeyi hedefliyor. A ve B liglerinde gruplarında son sırada yer alan takımlar ise bir alt lige düşecek.

Editör: Havva Andırır